Dette er aminoJern

aminoJern 25 mg bygger opp jernlageret effektivt og tas opp i kroppen opptil fire ganger bedre enn tradisjonelle jerntilskudd. aminoJern gir normalt ikke plagsomme bivirkninger som kvalme, treg eller løs mage. Du kan ta det når du vil og gjerne sammen med mat. I motsetning til tradisjonelle jerntilskudd hemmes ikke opptaket av maten. Effekten er god, uansett. Dessuten inneholder ikke aminoJern noen animalske ingredienser og kan derfor brukes av alle.

aminoJern inneholder hverken gluten, sukker, melk eller noen animalske ingredienser.

aminoJern Ferrochel:

  • Ferrochel® – patentert jernforbindelse som er klinisk dokumentert i en rekke vitenskapelig publiserte studier
  • Jern bisglysinat- chelat = jern bundet med glysin og danner et dipeptid. Dette beskytter jernatomet gjennom fordøyelsen
  • “Smugles” gjennom tarmveggen via transportsystemet for aminosyrer- ut fra tarmen = skånsom mot magen
  • Blir effektivt tatt opp og utnyttet i kroppen = god effekt
  • Ingen animalske ingredienser- godkjent av The Vegan Society
  • Kan brukes av alle aldersgrupper

Trygg i bruk

Den patenterte jernforbindelsen i aminoJern Ferrochel® er utviklet og patentert av Albion Laboratories Inc. USA. Ferrochel er vitenskapelig dokumentert gjennom en rekke kliniske studier både når det gjelder effekt, bivirkninger og uskadelighet. Ferrochel har Gras status som innebærer at jernforbindelsen er vurdert som trygg og uskadelig av Food and Drug Administration i USA.

Hvordan bruke

Anbefalt dose er 1 tablett daglig, med eller uten mat. Annen dosering etter avtale med lege. Hvor lang tid det vil ta før effekt oppnås vil være avhengig av tilstand. Ved en normal jernmangel 4-6 uker.

Slik virker aminoJern

I aminoJern finnes det en spesiell jernforbindelse, Ferrochel. I Ferrochel ligger jernmolekylet omgitt av to aminosyrer, en på hver side. De danner det vi kaller for et dipeptid. Når du spiser aminoJern vil kroppen gjenkjenne dipeptidet. Dipeptider suges svært lett opp gjennom tarmveggen og jernet får være med som gratispassasjer. Vel innenfor skiller aminosyrene lag , og jernet er klart til bruk. Du får en langt bedre utnyttelse av jernet og slipper trøbbel med magen.

Ved andre jerntilskudd frigjøres jernet allerede i tarmen. Tarmen er ikke så flink til å suge opp rent jern, og mye av jernet vil rett og slett havne i toalettet. Og mens jernet driver rundt i tarmen din kan det forårsake mye ubehageligheter.

aminoJern 25 mg er et jerntilskudd egnet for alle med jernmangel. Ferrochel® bisglycinat chelat er godt dokumentert i mange kliniske studier.

 

  • Effektivt opptak av jern
  • Skånsom mot magen
  • Vegansk og velegnet til alle